Opinie o HaftProjekt

Opinie naszych klientów

Rafał
OSP WĘGRY
Dziękujemy firmie Haft Projekt za szybką realizację i super wykonanie.
2020-03-18
Paweł
Koszulka piaskowa pod nomex
Produkt spełniajacy oczekiwania warty polecenia
2020-03-05
OSP Stołpno
STOŁPNO
Super Polary! Bardzo polecamy produkty Haft Project, nasze polary są wykonane ze świetnej jakości materiału, odporne na zimny wiatr i zgodne z wymiarami na stronie. Całe zamówienie zrealizowane bardzo sprawnie zgodnie z naszymi potrzebami oraz ze świetnym kontaktem z klientem. To na pewno nie nasz ostatni zakup. Pozdrawiamy : D
2020-03-03
OSP Biała
Szarfy sztandarowe
Szarfy wykonano z pełną starannością. Czas realizacji super express. Zamówiłem w środę wieczorem a w piątek rano miałem przesyłkę w domu. Świetna firma.
2020-03-01
Krzysiek
Polar
Najlepszy Polar super wykonany
2020-02-17
Straż Leśna
Straż Leśna
Naszywki wykonane z najwyższą starannością, szybka dostawa, bardzo dobra obsługa.
2020-01-17
Piecha Jakub
KSRG OSP GORZYCE
Dziękujemy za super wykonane naszywki, polary, koszulki, czapki. Wszystko w najlepszej jakości, według własnych wzorów i potrzeb. Polecamy HAFT PROJEKT OSP GORZYCE :)
2020-01-06
OSP Jastrzębie
OSP Jastrzębie
Super obsługa, bardzo szybka realizacja i super jakość haftu
2019-12-31
ZGRT
Polecam
Firma wychodząca na przeciw klientowi. Towar super jakość, a wykonanie naszywek to perfekcja.
2019-12-13
Marta
Rewelacja
Kupiłam już drugą polar z podpinką, teraz na prezent :), jest cieplutko, dobrze się go nosi, do tego elegancki i się nie mechaci. Polecam :) wcześniej zakupiłam też podkoszulki, po praniu nie rozciągają się i wyglądają jak nowe :)
2019-12-04
OSP NOWOGRÓD
OSP NOWOGRÓD
Profesjonalna firma i świetne podejście do klienta. Nasze logo choć trudne i wymagające to idealnie zostało odwzorowane na hafcie. Serdecznie dziękuję za wykonaną usługę.
2019-11-06
OSP Władysławów
OSP Władysławów - najlepsza drużyna, warta najlepszych haftów.
Sprawnie, terminowo i fachowo zrobione emblematy i hafty. Dzięki najlepszej firmie z haftami, mamy najlepiej oznakowane mundury i tak ma być. Najlepsi robią dla najlepszych.
2019-10-21
OSP Trzęśniew
OSP opinia
Jesteśmy zadowoleni z zakupem z waszego sklepu pozdrawiamy
2019-10-18
OSP KSRG SADKOWICE
OSP KSRG SADKOWICE
Dziękujemy firmie Haft Projekt za szybkie i profesjonalne wykonanie naszywek dla Naszej jednostki.
2019-10-18
OSP MIŁOSŁAW
OSP MIŁOSŁAW
W strażnicy OSP Miłosław również świąteczna atmosfera! Choinki ubrane, a wprost od firmy Haft Projekt, świetnie wykonane, mega wygodne i eleganckie polary z naszywkami oraz czapki zimowe. Takie prezenty na święta sprawili sobie druhowie z jednostki. Dziękujemy #haftprojekt za szybkie, solidne i profesjonalne wykonanie! A wszystkim, którzy z nami są i nas obserwują, na nadchodzące święta życzymy ciepła rodzinnego, spokoju oraz głębokiej refleksji na czas Bożego Narodzenia. Niech ten czas obędzie się bez incydentów i niepotrzebnych zmartwień. Wesołych Świąt życzą druhny i druhowie z Ochotnicza Straż Pożarna Miłosław!!
2019-10-18
OSP GOŁUCHÓW
OSP WĄSICE
Dotarły do nas nowe emblematy z naszym indywidualnym wzorem(logiem). Dziękujemy firmie Haft Projekt za profesjonalną i szybką obsługę jak i świetnej jakości haft. Co państwo sądzą o takiej zmianie w naszym umundurowaniu?
2019-10-18
OSP STĘŻYCA
OSP STĘŻYCA
Dziękujemy firmie Haft Projekt, która przygotowała polary dla naszej jednostki. Polary posiadają naszywki, które zostały wykonane na nasze indywidualne zamówienie. Wyszło idealnie- według naszych oczekiwań. Zapewne jeszcze nie raz będziemy korzystać z ich usług i możemy szczerze polecić innym jednostkom.
2019-10-18
OSP SŁAWACINEK STARY
OSP SŁAWACINEK STARY
Kolejne zamówienie z Haft Projekt cieszy oko ;) Emblematy oraz imienniki już trafiły do naszych strażaków i prezentują się bardzo dobrze :) Serdecznie dziękujemy za ekspresową realizację zamówienia i dodane gratisy. Innym jednostkom polecamy firmę Haft Projekt
2019-10-18
OSP BRANIEWO
OSP BRANIEWO
Kolejne zamówienie zrealizowane :) Tym razem przyszedł czas na koszulki i emblematy głównie dla MDP. Dziękujemy firmie Haft Projekt za szybką i profesjonalną realizację zamówienia
2019-10-18
OBRONA TERYTORIALNA GRANIT WADOWICE
OBRONA TERYTORIALNA GRANIT WADOWICE
Zamówienie dotarło ;) naszywki ID stowarzyszenia, emblematy, koszulki oraz nasza perełka - orzełek na beret wz. OTG. Jakość wykonania godna polecenia a więc śmiało możemy wyjawić kto był wykonawcą - zlecenie wykonała dla nas firma Haft Projekt... Dziękujemy za fachowe podejście oraz gratisy :) i oczywiście polecamy wszystkim zainteresowanym.
2019-10-18
OSP BRODNICA
OSP BRODNICA
Dziękujemy firmie Haft Projekt za ekspresowe wykonanie naszywek.
2019-10-18
OSP BUDZISKA
OSP BUDZISKA
Kiedyś, kiedyś w sierpniu 2013 roku, wspólnie z Haft Projekt opracowaliśmy wzór naszego herbu, naszego indywidualnego emblematu. Wtedy to pod koniec roku trafiły do nas cudne czerwone naszywki naramienne na nasze mundury bojowe oraz koszarowe. Po kilku latach postanowiliśmy ponownie skorzystać z usług tej firmy, jednak w trochę innym wydaniu. W tym roku, w dniu dzisiejszym, w ramach prezentu na Mikołajki dotarły do nas nasze świeżo wyhaftowane strażackie koszulki, każda z indywidualnym nadrukiem. Dziękujemy Haft Projekt za współpracę, solidny kontrahent, oferujący towar bardzo dobry jakościowo i gatunkowo. Polecamy!
2019-10-18
OSP BUŁOWICE
OSP BUŁOWICE
Pragniemy podziękować firmie Haft Projekt za profesjonalne wykonanie naszych emblematów oraz za wieloletnią współpracę :D Zapraszamy do odwiedzenia ich strony : http://www.haftprojekt.pl/
2019-10-18
JOT OSP GAWORZYCE
JOT OSP GAWORZYCE
Nowy Emblemat JOT OSP Gaworzyce, więcej na ten temat na stronie OSP Gaworzyce ;) Dziękujemy firmie Haft Projekt za wyprodukowanie go dla nas!
2019-10-18
OSP GOŚCINO
OSP GOŚCINO
Nowy Emblemat JOT OSP Gaworzyce, więcej na ten temat na stronie OSP Gaworzyce ;) Dziękujemy firmie Haft Projekt za wyprodukowanie go dla nas!
2019-10-18
OSP KOSTKOWO
OSP KOSTKOWO
Dziękujemy firmie Haft Projekt za wykonanie zadania. Właśnie dotarły do Nas nowo zaprojektowane naszywki.
2019-10-18
OSP LEOPOLDÓW
OSP LEOPOLDÓW
Dziś otrzymaliśmy bardzo miły prezent na weekend. Dotarła do nas paczka z kompletem naszywek wykonanych przez niezastąpioną firmę Haft Projekt. Jakość jak zawsze the best. Zostaną one umieszczone na naszych ubraniach specjalnych oraz części koszarówek
2019-10-18
OSP NAPACHANIE
OSP NAPACHANIE
Juz są :) naszywki z naszym indywidualnym projektem zrobione przez jedyną firmę, która chciała się tego podjąć Haft Projekt. Dziękujemy za profesjonalizm, szybką obsługę i piękne naszywki :) Pozdrawiamy z wielkim poleceniem!
2019-10-18
OSP PRZYMIECHY
OSP PRZYMIECHY
Firma Haft Projekt dostarcza nam naszywki oraz odzież. Polecamy jak najbardziej, świetna jakość i materiał wykonania!
2019-10-18
OSP RADAWIEC DUŻY
OSP RADAWIEC DUŻY
Jeszcze ciepłe... ;) Kolejne koszulki, emblematy oraz imienniki trafią do naszych strażaków! Dziękujemy, polecamy i pozdrawiamy firmę Haft Projekt!
2019-10-18
OSP RADKOWICE
OSP RADKOWICE
Serdecznie dziękujemy firmie Haft Projekt za wykonanie naszywek dla naszej jednostki. Zapraszamy do odwiedzenia Ich strony: http://www.haftprojekt.pl
2019-10-18
Ochotnicza Straż Pożarna w Brodnicy
Ochotnicza Straż Pożarna w Brodnicy
Dziękujemy firmie Haft Projekt za ekspresowe wykonanie naszywek.
2019-10-18
Ochotnicza Straż Pożarna - KSRG w Sędziszowie Małopolskim
Ochotnicza Straż Pożarna - KSRG w Sędziszowie Małopolskim
Dotarły do nas nowe koszulki i polary a także emblematy z herbem naszego Miasta. Dziękujemy firmie Haft Projekt za profesjonalną obsługę i świetnej jakości haft.
2019-10-18
Ochotnicza Straż Pożarna w Gościnie
Ochotnicza Straż Pożarna w Gościnie
Haft Projekt, dziękujemy za szybki projekt i realizacje!
2019-10-18
OSP Parzymiechy
OSP Parzymiechy
Już są! Nasze koszulki z indywidualnym haftowanym logiem i imieniem. Dziękujemy firmie Haft Projekt za jak zwykle profesjonalne i solidne wykonanie naszego zlecenia!
2019-10-18
OSP Stańkowa
OSP Stańkowa
Już są! Nasze koszulki z indywidualnym haftowanym logiem i imieniem. Dziękujemy firmie Haft Projekt za jak zwykle profesjonalne i solidne wykonanie naszego zlecenia!
2019-10-18
Ochotnicza Straż Pożarna w Bielanach
Ochotnicza Straż Pożarna w Bielanach
W ostatnich dniach Strażacy z naszego JOT'u postanowili zrobić prezent na święta naszej OSP i zafundowali herby na umundurowanie wyjściowe oraz nomexy. Według nas prezentują się znakomicie i pozwolą rozpoznawać "Naszych" na różnego rodzaju wyjazdach. Za realizację i szybką dostawę dziękujemy firmie Haft Projekt
2019-10-18
OSP Leśnica
OSP Leśnica
Nowa wersja naszywek prosto od Haft Projekt
2019-10-17
Już są nowe emblematy od Haft Projekt. Dziękujemy
OSP Rozmierz
Już są nowe emblematy od Haft Projekt. Dziękujemy
2019-10-17
OSP Cieszyn Marklowice
OSP Cieszyn Marklowice
Z: Haft Projekt
2019-10-17
Zintegrowana Służba Ratownicza - Sekcja Ośw112
Zintegrowana Służba Ratownicza - Sekcja Ośw112
Emblematy dla Ratowników Sekcji OŚW112. Dziękujemy Haft Projekt za realizację!
2019-10-17
OSP Grzebienisko
OSP Grzebienisko
Serdecznie dziękujemy firmie Haft Projekt za wykonanie naszywek dla naszej jednostki.
2019-10-17
OSP Ostropa
OSP Ostropa
Nasze nowe naszywki przygotowane przez firmę Haft Projekt. Dziękujemy za sprawną realizację!
2019-10-17
OSP KSRG Niegosław
OSP KSRG Niegosław
Nasi druhowie od jakiegoś czasu uzupełniają umundurowanie oraz wszelkie dodatki w postaci emblematów, różnego rodzaju naszywek, koszulek. Tym razem wzbogaciliśmy się o kilka sztuk polarów oraz czapek zimowych. Serdecznie polecamy firmę Haft Projekt która sprawnie zrealizowała to, jak i poprzednie nasze zamówienia!
2019-10-17
KSRG OSP Sławoborze
KSRG OSP Sławoborze
Serdecznie dziękujemy firmie Haft Projekt za wykonanie czapek zimowych z naszym logiem!!!
2019-10-17
OSP Czarnożyły
OSP Czarnożyły
Wielkie podziękowania dla firmy Haft Projekt za błyskawiczne i w pełni profesjonalne zrealizowanie naszego zamówienia! Z czystym sumieniem możemy polecić usługi tej właśnie firmy ! Zadanie wykonane na 5+.?? DZIĘKUJEMY!
2019-10-17
OSP KSRG Radomin
OSP KSRG Radomin
Prosto z produkcji dotarły dziś naszywki zaprojektowane przez naszych druhów. Logo zostało wzbogacone o rok powstania naszej jednostki czyli 1923r. Dziękujemy bardzo za podjęcie i wykonanie naszywek firmie Haft Projekt, oraz szybką realizację zamówienia.
2019-10-17
OSP Opalenie
OSP Opalenie
Wielkie podziękowania dla firmy Haft Projekt za błyskawiczne i w pełni profesjonalne zrealizowanie naszego zamówienia! Z czystym sumieniem możemy polecić usługi tej właśnie firmy ! Zadanie wykonane na 5+.?? DZIĘKUJEMY!
2019-10-17
OSP Konopnica
OSP Konopnica
Chcemy Państwu przedstawić nowe logo naszej jednostki?? które zawiera nazwę oraz herb gminy Rawy Mazowieckiej. Wielkie podziękowania ??dla firmy Haft Projekt za błyskawiczne i w pełni profesjonalne wykonanie naszywek na ubrania koszarowe.˘ I co sądzicie o nowym logo ?
2019-10-17
OSP Sędzimirowice
OSP Sędzimirowice
Prezentujemy Wam nowe naszywki z logotypem Naszej jednostki ?? Wielkie podziękowania za super wykonanie oraz szybkość realizacji dla firmy Haft Projekt. Jak to mówią, mała rzecz a tak cieszy ?? Jak wam sie podobają? Bo nam bardzo!!!
2019-10-17
OSP Ciechocinek
OSP Ciechocinek
Dziś doszły do nas nowe naszywki. Dziękujemy Haft Projekt!
2019-10-17
Ochotnicza Straż Pożarna Wschowa
Ochotnicza Straż Pożarna Wschowa
Chcemy państwu przedstawić nowe naszywki naramienne ,które od jakiegoś czasu można zobaczyć na ramionach naszych strażaków. Chcemy bardzo podziękować firmie Haft Projekt za błyskawiczne, rzetelne i profesjonalne wykonanie dla nas naszywek. Pragniemy również podziękować zaprzyjaźnionej firmie graficznej Swift Design za zaprojektowanie wzoru naszywek.
2019-10-17
Ochotnicza Straż Pożarna w Otyniu
Ochotnicza Straż Pożarna w Otyniu
Wielkie podziękowania dla firmy Haft Projekt za bardzo szybką i profesjonalną realizację naszego zamówienia!Naszywki są super. Z wielką satysfakcją możemy polecić usługi tej firmy!!! DZIĘKUJEMY!
2019-10-17
OSP KSRG Drelów
OSP KSRG Drelów
Postanowiliśmy troszeczkę upiększyć swoje mundury :) jak wam się podobają nasze naszywki? Bardzo dziękujemy Haft Projekt za szybką realizacje i oczywiście jak widać profesjonalne wykonanie ???? polecamy
2019-10-17
OSP KSRG Ciepielów
OSP KSRG Ciepielów
Dzisiejszego dnia do naszej jednostki dotarła paczka z firmy Haft Projekt z zamówionymi naszywkami. Chcieliśmy bardzo podziękować za szybką realizacje zamówienia jak i genialnie wykonanie. ?? Polecamy z czystym sumieniem.
2019-10-17
OSP WEJHEROWO
OSP WEJHEROWO
Dziękujemy za świetnie wykonane logo Haft Projekt.
2019-10-17


Dodaj opinię o sklepie HaftProjekt i jego produktach

Twoje dane
Treść opinii

Dziękujemy naszym klientom za dokonane zakupy w naszym sklepie internetowym i dobre opinie.
Na tej stronie możesz zapoznać się z opiniami kupujących, także dodać własną opinię.

Dodaj opinię

Zapraszamy także do publikowania postów ze zdjęciami naszych produktów i oznaczanie nas na Facebooku, Instagramie lub Pintereście:

@haftprojekt

@haftprojekt

@haftprojekt